Amouage - Portrayal Man

Ürün Kodu: 1396037
13.557,40 TL
600 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava
Ürün Açıklaması
Amouage - Portrayal Man | parfumevi.com.tr
Amouage - Portrayal Man ERKEK Parfümü | Parfumevi.com.tr

Yaratıcı Yönetmen Christopher Chong tarafından Amouage anlatısının ikinci döngüsünün beşinci bölümü olan Portrayal, bir kişinin kendisine yönelmesinin bir tezahürüdür. Eşsiz özgünlüğünün bir yansıması, toplumun insanların etrafında kurduğu yalnızlık kafeslerinden kurtulmakla ilgilidir, çünkü gerçekleri genellikle şaşırtıcı derecede alışılmadık görülür.

Portrayal, bir sanatçının farklı zaman ve yerlerden parçaları yeniden bağlama yeteneğini temsil eder. Toplum kısır olduğunda, kendilerini taşıyabilir ve Londra’nın Kükreyen 1920’leri ve New York’un 1980'lerin kanal açmalarıyla karşılaştırılabilecek isyan özgürlüğüne dalabilirler. Parlak Gençlerin gösterişli, göz alıcı ve genellikle hoşnutsuz arkadaşlığıyla sanatçılar kendilerini kaybederler. Boşluğu doldurmak için umutsuzca bir şey arayan, sonsuza kadar süresiz bir şeyi yeniden yaratmak için sanat, kültür ve kendileri ile sinerjiler. Chong, “Toplumlarının normlarına meydan okumaya cesaret eden bir kişi olan Portrayal cesur biri” diyor. “Dramatik toplumsal değişim zamanlarından ve zamanlarında kitle kültürünün sınırlarını aşan insanlardan ilham alıyor. Bu, yeni bir çağın doğumunun ve onunla birlikte gelen özgürlüklerin bir yansımasıdır. ” Portrayal Man 1920'lerin bohem kültürünün olfaktif bir tasviridir.

Odunsu ve deri aroması mükemmel bir cüret havası yayar. Bu, dünyanın kültürel söylemindeki kibir ve toplumsal gerginlikle ilgilidir. Vetiver, kalbinde ve Violet Yapraklarının üst notalarıyla, Portrayal Man züppe ama erkeksi bir izlenim yayar. Hafif baharatlı cephesi, Cade'nin odunsu tabanını zenginleştirir ve kokunun unutulmaz bir aydınlatıcı enerji göstermesini sağlar. Amouage’in imzalı cam kristal şişeleri, Portrayal için mavi bir Swarovski kristali ile süslenmiş yanardöner bir inci kaplamayla tanıtıldı. Kutular zarif bir art deco esintili jakarlı hassas tozlu mavidir.

Üst Notalar
Orta Notalar
Alt Notalar
ÜST NOTALAR
ORTA NOTALAR
TEMEL NOTALAR
Similar - IMAGE PORTAL MEN
Yükleniyor... Yükleniyor... Yükleniyor...
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.