Parfüm gerçeğine hiç benzemiyor. Benzememesinin dışında kendi başına da çok kötü bir parfüm. İsim vermeyeyim ama, kötü kalite açık parfümcülerin önünden geçerken burnunuza gelen o bayağı koku gibi. Erik kokusunu da alamadım. Tom Ford parfümlerini çok severim ama Tom Ford'larda benzerlik tutturulamamış gibi.
öncelikle çok kadınsı bir koku ve kesinlikle 30 yaş üstüne uygun diye dusunuyorum.Bu parfumu cecile markasinin beyaz sise olan princess edpsine cok benzettim.Ağır gibi ama koklamadan duramiyorum bence harika
Bana gelen şişe kırık olduğu için kullanamadım ama kargoyu açtığımda burnuma gelen güzel koku buymuş :) yıllarca orijinalini kullandım oldukça benzer ve kaliteli.
Bugün aldım eğer hafif kokulardan hoşlanıyorsanız ve ağır kokulara sıcak bakmıyorsanız sevemeyebilirsiniz ama bence herkesin seveceği bir parfüm orijinaliyle birebir diyebilirim. Orjinalini denememiştim bu kokuyu beğendiğimde sonra merak edip orjinalini denedim aynı ya
Orijinalini bilmiyorum fakat bu replika nefis bir pudra kokusu, tek kusuru kalıcılığı ve fark edilirliğinin düşük olması. Firma çok iyi iş çıkarmış, eşime aldım, çok beğendi.