One serisi Calvin Klein&tt2;in unisex çıkardığı parfümler arasında yer alır ve benim favori yaz parfümlerimdendir. Fakat ne yazık ki bu parfüm için çok başarılı sonuç vermiş diyemiyorum. Daha doğrusu unisex kullanmak isteyenler olursa sadece erkeklere yakışacağını söylemekte yarar var. Sıradan, fresh ve spor bir erkek parfümü olmuş.
Escape, orjinalinde çiçeksi, meyveli, odunsu ve oldukça çekici bir parfümdür. Taklidinin yapılması oldukça güç olmasına rağmen sonuç oldukça başarılı çıkmış. Elbette Escape&tt2;in komplike geçişlerini burada bulmak mümkün değil ve daha çiçeksi bir parfüm olmuş ama parfümün temeli oldukça güzel ve orjinaline yakın. Oldukça kalıcı, sonrasında bile kıyafetlerinizde kalabiliyor. Gerçekten başarılı
Bu parfümü eşime hediye aldım. Orjinalini bilmiyorum ama aldığım parfümler arasında en başarılısı bu çıktı. Oldukça fresh fakat bir yandan baharatı yerinde bir parfüm. Temelinde greyfurt ve narenciye notalarını alabiliyorsunuz ama üzerine gelen dengeli baharat notaları parfümü tamamen fresh ve spor bir parfüm olmaktan kurtarmış.
Daha önce orjinali bakmadan buradan satın alıp yorum yapmıştım fakat geçen ay orjinali satın aldım birini bir bilgim birini bir bilgim sıktım ikisinin kokusu da ,kalıcılığı da aynı boş yere orjinali ni alıp 299 tl vermeyin