Parfümün kokusu başarılı fakat ilk sıkıldığında biraz ağır kokuyor kokunun kendini bulması bir 15 dakika kadar sürüyor. Onun dışında başarılı denebilir.
Alırken tereddütler yaşamıştım fakat kokusu gerçekten ferah ve beklediğimden daha fazla kalıcı çıktı 5 saat boyunca tende kokusu fazlaca farkedilir düzeyde idi. Umarım parfümün içeriğini bozmadan böyle devam ederler.
yine inanılmaz hızda kargo,olabilecek bir sorunda hızlı çözüm.. tebrikler.. kokuya gelince evet kalıcığı ortalamanın üzerinde..oturdukça daha iyi oluyor.. eşim sevdi en azından :)
tester olarak eşim için sipariş vermiştim.. gerçekten baharat bombası :) bi bayan olarak bana bile tatlı ve ağır geldi.. orijinali hakkında bibilgim yok ancak biraz oturduktan sonra sanki daha tütünsü ve erkeksi oluyor..ilk sıkıldığındaki kokusuna nazaran gittikçe biraz daha güzelleşiyor..