Orjinal ürününü de kullanmış olduğum bu kokunun yayılım özelliği konusunda çok da başarılı olmadığı düşüncesindeyim. İki ürünü kıyasladığımda arasında fark var fakat ilk defa deneyenleri tatmin edecektir.
Genel olarak başarılı. Orijinali gibi başta etil alkol baskın oluyor. Koku açılmaya başladıkça orta ve alt notalar toparlıyor. Standart ürün ve tester koku, kalıcılık vb. orijinali ile aynı. Private ürün biraz daha farklılaşıyor.
Karakterli bir parfüm. Yani piyasada cok benzeri olduğunu sanmıyorum. Bence sonbahar ve kış mevsimleri için ideal bir parfüm. Parfum kalıcılığı zayıf. Çok kısa sürede ucup gidiyor. 3 adet fatkli parfum almıştım. Üçü de kalıcılık konusunda çok başarılı değil maalesef.
Şekerli, tatlı bir koku. Yaz için ideal bir parfüm. Parfum kalıcılığı zayıf. Çok kısa sürede ucup gidiyor. 3 adet fatkli parfum almıştım. Üçü de kalıcılık konusunda çok başarılı değil maalesef.
Orjinalini yıllar önce kullanmıştım. Bence çok başarılı. Beni o zamanlara götürmeyi başardı. Nina Ricci'nin artık üretilmeyen çok eski bir parfümü daha vardı, Fleur de Fleurs. Umarım bunu da üretirsiniz.
Orijinal kokuyu yeni çıktığı zamanlarda gidip koklamıştım. Muadil sadece parfümevinde gördüm. Özellikle dry downda çok benzeşiyorlar. Açıkçası good girllerden en sevdiğim buydu benim. Orijinalini bile almayı düşündüm. Gerek yokmuş demek ki. Private versiyonunun kalıcılık ve silajı orjinalinkinden kat kat daha iyi. Bir iki fıs işinizi görür. Tavsiyemdir. Pişman olmazsınız.