BROCARD
Similar
En sevdiğim
Harika bir yazlık coconut kokusu. Kalıcılığı orta seviye. Orjinali bundan daha az kalıyor.
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
11.08.2024 | 13:29
Harika
Bayıldığım, tatlı mı tatlı bir koku. Orijinaline çok yakın bir parfüm ve kalıcılığı da iyi. Teşekkürler
Derecelendirme
4/5
İsimsiz
10.08.2024 | 12:15
AMBIENE AROMA
Similar
İyidir
Temizlik kokusu
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
08.08.2024 | 17:35
HERMIT IXIR
Similar
Bu parfümde birebir kokuyu tutturuyorsunuz. Tebrik ediyorum
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
08.08.2024 | 17:25
JOE JASMO GOLD
Similar
Güzel
Günlük baymayan güzel bir parfüm arıyorsanı kaçırmayın narin güzel bu markanın irisli olanı da çok güzel . Ona da bakabilirsiniz. Az kişinin bildiği güzel kokular. Yaz sonbahar ilkbahara uygun günlük kullanılır. Öneri üzerine almıştım memnun kaldım.
Derecelendirme
4/5
E**** S****
07.08.2024 | 15:13
Demlenme sonrası yorum
Yaklaşık iki haftadır demleniyor. İlk başta Chergui'ye benzetmeme rağmen (önceki yorumumda), kullandıkça ve demlendikçe farklılıkları çok daha belirginleşti. Yine Chergui kulvarında ama farklı bir koku elbette. Örneğin, bilen bilir, amberdeki o hafiiif limonî yardımcı nota Le Lion'u Chergui'den oldukça ayırmakla birlikte kokuya serin bir yön katıyor. Chanel kalitesinin hissedildiği ve sanki direkt Kuzey Afrika'da veya Arabistan peninsulasının deniz kıyısından üretilmiş gibi. Kalıcılık ve yayılım ortanın üstünde. Maskülene eğimli uniseks bu bir aurası var.
Derecelendirme
5/5
D**** U****
05.08.2024 | 22:50
WW CHAKRA 2
Similar
Mistik pembe çöl
Mistik ve pembe bir çöl. Böyle tanımlıyorum. Biraz koyu bir gül kokusu gibi. Beğendim genel olarak.
Derecelendirme
5/5
İ**** A****
05.08.2024 | 09:31
Egzotik ve otantik
Bence de mistik bir koku. Parfüm terimlerini bilmiyorum ama yağlı bir his veren ve tatlı hoş bir koku. Tatlı sakızımsı demişler yorumlarda, aynen öyle. Başarılı. Kalıcılık da fena değil.
Derecelendirme
4/5
İ**** A****
05.08.2024 | 09:25
BORIS COBRA
Similar
Başarısız
Orijinalini bilmiyorum ama maalesef koku çok tekdüze. Başlarda "hmm güzel gibi" dedirtiyor ama sonra basit bir tatlı-ekşilik kokuyor o kadar. Kalıcılık meselesi daha problemli. Sıktıktan sonra kokuyu alabilmek için 10 dk süreniz var. Çantadan çıkarılıp zorla satılmaya çalışılan 50TL'lik yeşil lacoste benzeri bir deneyim yaşattı.
Derecelendirme
1/5
İ**** A****
05.08.2024 | 09:18
NASA PLATO
Similar
Dinlendirince çok güzelleşti
Demlendikten sonra yeniden yazarım demiştim. Çok değil yaklaşık iki haftalık dinlendirmeyle bile koku çok oturdu. İyi harmanlanmış bir koku süreci/zevki yaşatıyor. Tatlılık daha belirginleşti, ama kokuyu asla esir almıyor. Kalıcılık çok iyi. Yayılım da iyi, tabi canavar modunda değil. Ki, kokunun tarzını düşününce bu iyi bi'şey. Etrafı rahatsız etmiyor. Uzun süre size eşlik ediyor. Zamanla daha da demleneceği için halihazırdakinden bile daha iyi olacağını tahmin ediyorum.
Derecelendirme
5/5
D**** U****
05.08.2024 | 01:56
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.