Unisex sinifinda yazmasina ragmen kesinlikle kadinsi bir koku. Erkeklere gore degil. Cok tatli, ciceksi, ruj gibi, cici bir parfum. Keske daha kalici olsa
ilk başta limon kolonyasını andırabilir ama özellikle saçıma sıkıyorum ve nedense insanlar yanıma geldiğinde koklama seslerini farkediyorum. bebek kokusu... onlarca kez sipariş ettim.
Kisa ve soguk havaya uygun oryantel bir parfum.
Amber kokusu cok baskin, kesinlikle moduna gore kullanilmali cunku gunluk, spor bir havasi pek yok. Vamp olmayi seven kadinlarin cok severek kullanacagi gece parfumu..
Orijinalini 10 yıldır kullanıyordum. Türkiye'de artık satışı olmadığı için bunu denemek istedim. Tabiki orjinali ile birebir değil fakat oldukça yaklaşmışlar, beğendim. bir sonrakinde yoğun ve kalıcı olanı deneyeceğim.
Evet, sıktıktan bir süre sonra Magie Noir'a benziyor ama, kullandığım diğer parfümleriniz kadar başarılı değil. Koku kötü mü? Asla. Ama orjinali ile kıyaslamak gerekirse, benzerlik 10 üzerinden 7.