Yaşım 42 ,15-20 yaşlarımda yerli parfüm üreticilerinin farklı isimlerde ürettiği benzerlerini çok kullanmıştım ama neyin benzeri olduğunu hiç bilmiyordum. Paloma Picasso Tentations benzeri bir koku ararken Fragrantica da kullanıcı yorumlarını okuyarak tesadüfen buldum Escada yı. 20 yıldır kolleksiyonerim. Ve kokunun karakteri hakkında yanılmadım, başka bir koku ararken yıllarca peşinde olduğum ve çok sevdiğim kokunun aslını bulmuş oldum. Eski kokular kesinlikle çok daha lüks her yönden. Benzerlik ve kalıcılık müthiş. Oluşturduğu hissiyatı tarif etmek zor. Sonbahar,erken ilkbahar ve kış kokusu. Keşke Tentations da listenizde olsaydı. Umarım bir gün olur.
ne tatlılık severim parfümde ne de sümbülteber severim. fakat bu parfümün kış günlerine iyi giden çok uyumlu bir tatlılık, odunsuluk, beyaz çiçek dengesi var.
Orijinalini 2 yıldır kullanıyorum ve piyasadaki en iyi muadil bu. Ötesi yok. Mükemmel çalışılmış ayırt etmek imkansız. Extra yoğun olanı aldım, standart olanı da deneyeceğim.
Orjinalini aratmayan güzel bir ürün, firma güvenimi hiçbir zaman boşa çıkarmadı. Private Collection tercih ediyorum.
Parfümevi ile 2012 yılında tanıştım ve orjinal alamadığım zaman hep imdadıma yetişti.
Teşekkürler Parfümevi.
inanılmaz bir performans ve şimdiye kadar kokladığım en nefis ud. Aslında, tümüyle şimdiye kadar kokladığım en muhteşem ve enfes kokulardan biri. Ama bir şekilde çok yönlü ve hiç de rahatsız edici değil. Bana olumlu iltifatlar kazandıran tek ud.
Bu bana çölde limon bahçesi gibi kokuyor gibi geld, ki bu çok hoş. Parfüm dükkanındaki bir kartta kokladım ve bu dünyada cennet gibi kokuyordu, bu da beni orginalini almaya zorladı.ancak bütçem imkan vermiyor bileğim halen kokuyor, biraz sedir içeren hoş bir aromatik narenciye.
Bana göre, yeni kitaplar gibi kokuyor ve buna bayılıyorum!
İlk spreyde ; başlangıç aseton notu alıyorum, ama neyse ki çabuk kuruyarak baştan çıkarıcı bir şeye dönüşüyor: kuru, lezzetli, kağıtsı. Zarif ve sakin; pek çok beyaz çiçekle ilişkilendirdiğim güneşli, yaz okulu günleri. Odunsu ve beyaz çiçek güzel orantılara sahip