Orijinalini uzun zamandır kullanıyorum ve muadili ile destekliyorum. Gerçek beyaz misk ve gül sevenler mutlaka almalı. Sabunsu, temiz ve müthiş performanslı bir misk/gül kokusu. Masalsı, masum ve karakterli bir koku.
Hafif diye yorum yapılmış ama bana çok şekerli geldi ne yazık ki beğenmedim. Trendyol satış yorumlarındaki alıcılara tester gönderildiğini görünce bana da göndermelerini rica ettim fakat göndermediler.:(
Temizlik hissi veren hoş bir koku. Beklentiniz notalara boğulduğunuz kokular gibi bir koku ise uzak durun. Bu daha çok aromatik fresh kokmak istiyorum diyenlerin kokusu.
Kokunun orijinalini çok merak ediyordum. Acı bir başlangıç aynı Samsara gibi… Sonra yumuşadı acılık geçti. Kokuyu anlamadım beğenmedim. Neyini methettiler bilmiyorum.