adından da anlaşılacağı üzere çok yoğun bir vanilya. ama diğer bildiğimiz vanilyalar gibi değil. ismini bilmesem vanilya ilk aklıma gelen şey olmazdı. içki tatlılığı da var. erkeksi bir koku. çok beğenmedim. bir de bana oda kokularını hatırlatıyor. insan kokusundan ziyade mekan kokusu gibi.
une rose'a benziyor. gül. baştan sona yoğun canlı gül. gül sevenlerin seveceği bir gül. bu biraz daha yumuşak. une rose daha canlıydı bu hafif kurutulmuş gül gibi. ama çok az fark var.
kullanılabilir oud ispahan. ondaki gibi zorlu bir oud. ama burda gayet güzel olmuş. eğer oud ispahanı merak ediyorsanız. onu değil bunu alın. hem nasıl koktuğunu anlamış olursunuz hem de paranız boşa gitmez kullanılabilir bir parfümünüz olur. onda gülü hiç almıyorum. çok ağır bir makina yağı tadında ağır bir oud var. hangi gülle karıştırıp kullansam diye düşünüyorum. bu güzel.
bazıları kötü ve zorlu yorumları yapmıştı ama çok merak ediyordum. beklediğimden çok daha güzel. önce biraz acı başlıyor ama açılınca hafif bir gül ve tatlılık geliyor. ama çok çok az. çok beğendim. oud sevenlere göre.
çok beğendim. oud en sevdiğim nota olabilir. bu da çok güzel bir versiyonu. her şey ayarında. armani prive serisini çok beğeniyorum. oud hafif tatlı hafif isli hafif acı. çok şık.