MARA DELICIOUS
Similar
Çiçeksi,çimensi,ferah koku
Yine 'parfümler dans'ın videolarından esinlenerek siparis edilmiş bir parfüm.Orijinalini bilmiyorum ama videolarda o kadar övülmüş ki çok merak ettim ve kör alış yaptım, zaten bir parfüme binlerce lira verecek kadar eli açık bir insan hic bir zaman olmadim, olamam da :) sonuçta ucup gidecek bir şeye niye dünya kadar para vereyim ki mantigindayim, hem parfümevi var cebimizi koruyor, yillardir bu siteden parfüm alırım, bu sefer 2 adet parfüm siparis ettim 80 TL odedim yanına bir tester bile koyulmamis çok kırıldım ve ayrıca eski kalitesi kalmamis gibi geldi parfümlerin, eskiden aldığım kokular günlerce kıyafetimde kalırken bu kez aldıklarim hemen ucup gidiyor sanki, oysa ki çok kalici kokular denmiş orjinallerine..Bilemiycem.. Neyse koku tanımına gelecek olursak bana bir parfümü aşırı derecede andırıyor ancak bir türlü hangisi olduğunu çıkartamıyorum bulursam yorum olarak eklerm.Alınabilir mi evet ama çok farklı bir şey beklemeyin. Benzerlik konusunda bir fikrim yok.
Derecelendirme
5/5
K**** Y****
21.01.2021 | 22:11
KILLINGTON LIFE
Similar
Tatlı ve kalıcı bir koku
Bu kokuyu sevgili parfümle dans'ın en cok iltifat alan parfümlerim videosunda anlatilinca merak ederek aldim, tamamen kendisinin zevkine güvenerek hic koklamadan, tenimde denemeden kör alış yapmış oldum.Şu anlık çok aşırı beğenmesem de bana çok farklı bir koku olarak gelmese de bir şans vericem kendisine :) bilenler için bana flowerbomb ve orada candy karışımı bir koku gibi geldi. Ayni zamanda kendisi Rihanna'n8n kullandığı parfümmüş :) Rihanna'nın da bir bildiği vardir heralde. bu arada orijinalini hic koklamadigim için benzerliğini bilemiyorum.
Derecelendirme
5/5
K**** Y****
21.01.2021 | 22:02
Testır almıştım. Şimdi almayı düşünüyorum. Yumuşak ,vanilyalı, sıcak, tatlı bir koku. Tam kışlık.
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
21.01.2021 | 19:28
Mükemmel
Gayet benzer ve kalıcı
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
21.01.2021 | 13:21
SISSY MOONLIGHT
Similar
Mükemmel
Parfüm keskin bir şekilde baharatlarla açılış yapıyor. Burası biraz erkeksi. Ciltte oturduktan sonra, esas güzelliği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Şık ve özel bir parfüm. Notalarının birleşimi mükemmel bence. Kesinlikle genç işi değil. Yirmi beş yaş üzeri kullanımına daha uygun. En son kurumada böyle nefis tatlı bir gül kokusu geliyor burnuma. Buradaki gül kullanımını Chloe Signature' a benzettim biraz. Çok başarılı buldum.
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
21.01.2021 | 00:30
ZIGONNE MOD
Similar
Harika
Bu fiyata Niş kalitede bir parfüm tebrik derim
Derecelendirme
4/5
İsimsiz
20.01.2021 | 22:00
KERKUK RED 54
Similar
Epeydir merak ediyor ve almak istiyordum. Moleküler bir koku olduğundan sanırım; açıklanan notaları algılaması zor benim için. Kimine hastane kokusu gibi kimine de çok güzel karakteristik geliyormuş. Kızkardeşime koklattım mesela; Kendisi hastanelerle çok haşır neşir malesef:( Ona önce öksürük şurubu gibi geldi. Daha sonra çok antiseptik kokuyor. Böyle parfüm olmaz deyip resmen nefret etti. Bana da böyle hafif tatlı steril gibi koktu açıkçası. Sevdim mi sevmedim mi kararsızım. Orjinalini hiç denemedim bu arada. Aslında günlük hayatta bilmediğimiz bir koku değil ama onu sıradışı yapan bir parfümün böyle kokması diye düşünüyorum. Kalıcılık olarak da beni çok şaşırtan bir durum ki başka parfümde hiç yaşamadım. Mesela 1 saat sonra ne tenimde ne kıyafetimde kokuyu alamazken; bulunduğum odadan çıkıp geri döndüğümde beni bekliyor veya yürürken etrafımda sanki bir şekilde bulut gibi beni takip ediyor. Böyle bir işte :)
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
20.01.2021 | 15:29
DALYA
Similar
Güvenli Bir Liman
Kremsi hatta nivea krem kokusuna da biraz benzettim ben. Ama daha güzeli. Krema kıvamında çiçeksi mis kokulu losyonlar gibi. Kokladıkça koklamak geliyor insanın içinden. Böyle temiz kokulu bir parfümden bu kadar iyi bir kalıcılık da beklemiyordum açıkçası. Ayrıca yine buradan aldığım Azzaro Twin Women parfümüne de biraz benziyor bence. Twin biraz daha keskin ve daha yoğun kokulu buna göre. Dahlia Noir aşağıda söylendiği gibi daha sakin ama yine de kendini belli ediyor. Genel beğeniye uygun. Kimseyi rahatsız etmez bence. Dört mevsim kullanılabilir gibi. Son olarak baktığınızda sıcak havalara daha uygun diye düşündürebilir ama şu soğuk havalarda koku resmen ben burdayım diyor.
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
20.01.2021 | 14:47
EX MORPHOSE
Similar
Orjinalini hiç denemedim. Tamamen fragrantica daki notalar ve yorumlara göre aldım. Özellikle leylak notası için. Ama pek kafamda canlandırdığım gibi değil. Orjinali bilen varsa ve yorumlarsa güzel olur.
Derecelendirme
3/5
İsimsiz
20.01.2021 | 01:24
Mükemmel
Çok çok beğendim. Bu siteden Chanel in bir çok parfümünü aldım hepsi çok iyi çıktı. tam bir f/p
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
19.01.2021 | 23:55
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.