Orijinal benzer gayet iyi. Çok yüksek yayılım beklemeyin, orijinali de bu şekilde zaten. Tende kaldıkça değişen, güçlenen bir koku. Yayılım değil koku güzelliği arıyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Moment 01 ile kombine ederek kullanın, orijinalleri de genelde bu şekilde kullanılıyor.
Orijinal benzer gayet iyi. Çok yüksek yayılım beklemeyin, orijinali de bu şekilde zaten. Bazı insanlar bu parfümün kokusunun alamaz, bu da orijinalde de yaşanan bir durumdur.Tende kaldıkça değişen, güçlenen bir koku. Yayılım değil koku güzelliği arıyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Bu kadar kalici ve bu kadar bebek bebek kokacagini tahmin etmemiştim. Benim gibi , bebek kokusuna bayilanlar mutlaka denemeli. Ne zaman kullansam cok guzel koktugum söyleniyor :)
Koku güzel galiba ama o kadar uçucu ki sıktığın an bile alamıyorsun kokuyu fazla hafif Yok gibi İlk defa memnun kalmadığım bi koku oldu burdan alıp .su gibi bişey bile diyemiyorum su resmen
ORİJİNALİNİ YILLARCA KULLANMIŞ BİRİSİ OLARAK SADECE İLK SIKILDIĞINDA BENZİYOR. SONRA TAMAMEN ALAKASIZ PAS DEMİR KOKUSU ORTAYA ÇIKIYOR. BU SEFER YAPAMAMIŞ ÜZGÜNÜM
Bu parfümü uzun süredir kullanıyorum bitince yenisini aldığım kokulardan biri. Kokusunu biraz Bulgari Man'e benzetiyorum odunsu çok güzel koku kış ve bahar ayları için ideal kalıcılığı gayet iyi fark edilirliği güzel herkes markasını soruyor. Tavsiye ederim