Maalesef orjinalinden uzak, farkedilebilirlik ve kalıcılık ciddi kötü olmuş. PArfüm evinden 10 kusür parfüm aldım. En üzeni bu oldu. Firma yetkililerine bu üründe farklı bir esans markası kullanmalarını ve esans kullanım miktarını arttırmalarını rica ediyorum.
Orjinalini bilmiyorum ama parfümevinden gelen muhteşem bir koku. Selpak'ın pembe mendillerinin kokusuna benzettim ben. Çiçekli pudralı çok güzel bi koku. Kazağıma sıktım buram buram kokuyor çok beğendim kalıcılığı da iyi.. kesinlikle bir daha sipariş vereceğim..
Aşağıdaki yorumumu müşteri hizmetlerine ilettim. Akmış parfüm geldiğini ve acı koku aldığımı söyledim. Sorgulamadan yenisini gönderdiler ve 1 gün sonra elime ulaştı.
Daha önce müşteri hizmetlerinin bu kadar çabuk ürün telafi ettiği bi e-ticaret sitesi görmemiştim. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle parfümevi alışverişlerime devam edip arkadaşlarıma önereceğim.
Parfümün orjinaline sahibim. Kıyaslamak ve orjinal parfümünün çabuk bitmemesi için similarını aldım. Koku gerçekten aynısı. Hiç bir fark Yok diyebilirim. Kazağıma sıktığımda kalıcı oldu kesinlikle tavsiye ederim.
Koku çiçeksi kremsi yumuşak bir koku ben severek kullanıyorum