Orjinalini yıllarca kullanmıstım, uzun zamandır almak istemistim bulamadım burada gorunce cok umutlu degildim fakat asiri mutlu oldum. Birebir aynısını tutturmuslar ayırt etmek cok zor. Kalıcılıgı az sms ferah temiz kokmak isteyenlere cok uygun bir parfum:)
parfumle yeni tanistim. of of cok iyi bir kokusu var. acilis sert ama sonrasi doyumsuz bir koku. saat 17.30 gibi sweat e 2-3 fis sıktım sabah 8 de koku yerli yerince tatli tatli kokuyordu. cok basarili bir calisma olmus.
Firmanın armaninin kokuları üstüne harika bir iş çıkardığını söylemeliyim.Bu kokuda birebir aynısı.Kalıcılık yoğunluk koku güzelliği bence çok başarılı. Başlangıcında farkedilebilrliği yüksek daha sonra normale dönüyor.İçinde tütsü ve pachuli olmasına rağmen ferah bir koku
Nasıl bir koku olduğuna hala karar veremediğim kokulardan.bazen mükemmel gelirken bazen de çok sıkıcı bir koku hissi veriyor.Kalıcılık farkedilebilirlik yüksek.Daha çok unisex bir parfüm havası var.Orjinalini bilsem daha fazla yorum yapardım ama yine de güzel bir koku.
Orjinalini alıp denemedim ama koku gayet çekici ve farkedilebilirliği yüksek.hep olumlu yorumlar alıdım.Şekerli bir koku ama rahatsız edici değil.Sonralarda odunsu ve rom kokusunu hissediyorsunuz .pacco rabanne nın en sevdiğim kokularından oldu
Parfümün orjinaliyle pek alakası olmayan bir ürün.Orjinali de başlangıçta ağır bir koku olarak başlar sonra harika bir hal alır.ama bu koku malesef kötü bir koku olarak kalıyor ve değişmiyor.üzerinde daha çalışılması lazım.Bu defa olmamış