inanılmaz gurme bir koku. bayağı bayağı gurne. bildiğiniz eti negro kokusu gibi. evet çok çok güzel lezzetli. ancaaak uzun süre kullanımda bayabilir kim sürekli paste kek çikokolata gofret gibi kokmak isterki:-)
orjinalini bliimiyorum ama gerçekten çok güzel bir koku. angel men e çok benziyo öncelilkle onu söyleyim. ama kesinlikle A men den çok daha hoş ve kaliteli bir koku. notalarında bahsedilen kahve kokusunu pek almadım ben . daha çok kakule baharat paçuli ve azıcık cappucino kokularını aldım. bence hem erkek hem kadın tam bir uniseks koku. kısaca beğendim:-)
Bu parfumun aslini kullaniyorum...Yani aslini pek aratmiyor ve belli yonlerden daha da guzel...Son derece hafif ama kalici...Zarif cicekli ve Cici...Her yas gurubu na hitap ediyor