Uzun zaman önce orjinalini kullanıp burada görünce tekrar aldım.Parfümün kokusu orjinaliyle birebir aynı.Koku olarak pudra-çiçek arası olarak tanımlanabilir;kalıcılık düzeyi iyi.Artık orjinali üretilmedıği için bu kokuyu sevenler kaçırmasın.
Bu parfumun yesil kutusunundan universite yillarimda en az 5-6 sise kullanmisimdir.sonra piyasadan kalkmasi beni cok uzmustu.heryerde aramama ragmen bulamiyorum.parfumevi yetklilileri bir de yesil kutudan uretse keske :)
Öncelikle orijinalini deneme fırsatı bulamadığım ama adından çok söz ettiren bir parfüm,ben daha çok karanlık ve odunsu kokuları sevdiğim için vanilya ve vişneli puro kokusu bana çokta hitap etmedi,açılışta tarçının yoğunlugu fazlasıyla hissediliyor,sevenlerini mutlu edebilir.Fakat parfümün kalıcılıgına gelirsek tek kelimeyle MUHTEŞEM ÖTESİ.Bileğimden çıkarmak için 3 kez yıkadım fakat hala buram buram kokuyor.Sevenlerine şiddetle tavsiye edilir.
Parfümüz orjinalini sürekli kullanıyorum, parfümün açılışı biraz farklı olsa da gittikçe aslına benzerliği çok başarılı ve koku benzerliği \%97 rahatlıkla diyebilirim, gerçekten tebrik ederim Parfümevini.Fakat kalıcılık açısından aynı yorumu yapamayacağım,Kalıcılığı arttırılabilirse çok başarılı olacaktır, Parfümevi yetkililerinin dikkatine.