Üst notası çok keskin mentollü gibi ve farklı. Orta notalarda parfüm Yves Rocher'nin günes kremlerine benziyor. O kremlerin kokusu da bana ağır gelir. Alt notalardaki kestane notasını da sevemedim. 30+ için uygun olacağını düşünüyorum. Orjinaline benzerliği hakkında bir fikrim yok.
Fresh, pudralı, narenciyeli, miskli, temiz, ferah, hafif bir parfüm. Klas, karakteristik bir koku bence. Yaz ayları için ideal. Yazın serin serin hissettirecek bir parfüm. Hafif bir parfüme göre kalıcılığı ve yayılımı çok iyi.
Öncelikle Parfümevine özenli paketleme ve hızlı gönderiden dolayı teşekkür ederim :). 16 tane parfüm testeri aldım parfümün ismi silinmesin diye üzerini bantlamıslar bu da benim için önemliydi ve kokuları da çok kaliteli hicbir parfümden alkol kokusu almadım çok başarılı. Bu parfüme gelecek olursak temiz, lüks bir sabun gibi muhteşem bir koku. 16 parfümüm içinden en beğendiklerimden biri oldu.
Evet, yorumumu güncelliyorum. İlk kulalndığımda koku hakkında fikirlerimi paylaşmıştım. Kalıcılığını da test ettim. Benim tenimde kalıcılık söz konusu değildi malesef.
Bence bu unisex bir koku, özellikle ilk sıkıldığında ve birkaç saat sonrasında bana hep erkek parfümlerini anımsattı.İyice oturunca biraz daha feminenleşti.Ancak bir erkek bunu çok rahat kullanabilir.Bunun dışında ağır bir koku değil, insanı rahatsız etmiyor.
İlk kez sipariş veriyorum.Kokunun orijinalini ya da parfümevi versiyonunu bilmeden kör alış yaptım.Çok güzel bir koku,pişman olmadım aldığıma.Böyle insanı dinlendiren, mutluluk veren, güneşli günleri anımsatan bir yapısı var.