Koku karanlık güneş görmeyen bir alanda bekletilince, o keskin acı esans azalıyor. Ve koku kendini iyiden iyi hissettiriyor orjinaline çok yakın olarak. İlk açılıştaki maskülen koku yok oluyor. Bekletildikçe güzelleştiğini fark ettim. Beni hâliyle şaşırttı.
Ezel dizisi izleyenler portakal intikamı sahnesine bakıp greyfurtun o şekilde geldiğini bilsin.bu ürünün vücut spreyi alternatifi “EST Peaceful “ vücut spreyine benziyor.
parfümevinin tester satışı olması çok iyi oldu denemek istediğim bi çok farfümü deneyimleyebiliyorum. bununda tester olanını aldım çok beğendim çiçeksi hafif tatlı bi koku büyük boyunuda almayı düşünüyorum
tatlı kokuları seviyorsanız bi deneyin. kalıcılık beni memnun etti bütün gün kokusunu duydum.. çikolatalı tatlı bi koku farfümün şişesine mest oldum metalik pembe geldi şişesi
ilk başta biraz ağır kokuyor ama sonra yumuşak bi gül kokusu sarıyor.. Gül deyince gül suyu gibi değil diğer çiçeklerle harmanlanmış ama gülün naifliği daha baskın.. kalıcılık da gayet yeterli
Bu kokuyu okdr cok aradım ki abartılacak bi parfüm degil ama hastasıyım Christina nın ilk cıkardıklqrından bunca senedir tr ye girmemiş olması üzücü ama burda bulduğum için sanslıyım diger ürünlerini de ürütmenizi öneririm ayrıca betty barclay in da parfümlerini bence üretin ben müdavimi olurum ilk seferde 6 şişe ürün aldım zaten:)