Orjinalini koklamadığım için kıyaslama yapamayacağım fakat açılış biraz ağır gibi geldi. Hatta hafiften kouros havası var gibi hissettim. Koku açıldıkça tatlılaşmaya ve bununla birlikte odunsu notalar da hissedilmeye başlıyor. Ben kokunun beklemiş halini daha çok sevdim. Kalıcılık orta seviyede. Yaş olarak +30 diyorum. Gayet maskülen bir koku.
Sandal ağacı,deri ve vanilyanın baskın olduğu başladığı gibi devam eden bir koku. Bir hayli kalıcı.Kokunun orjinalliğinde bir sorun yok ancak benim tarzım değil. Daha şaşırtıcı,ferah ve az şekerli kokular tercihim. Baskın kodlar kendini fazla gösteriyor ve kullananı boğuyor.
Kaliteli bir parfüm. Odunsu ve dominant kokuları sevenleri tatmin edecektir. Benim stilimden biraz uzak eski tarz bir koku olsada. Seven çok sevecektir. Kesinlikle 35 yaş üstü tespitleri doğru. Ben biraz daha dinamik kokuları tercih ederim diye düşünüyorum.
Hugo Boss'un diğer dengeli kokularının aksine bu kokusunu inanılmaz ağır buldum. Çok ağır koku seviyorsanız sevebilirsiniz. Öd özütü kapağı açar açmaz keskinliğini hissettiriyor. Ancak dengeli kokular sevenler uzak dursun.