Şişe0000.jpg (363 KB)

Parfümevi Discovery Set (7 adet 12 ml parfüm seti)
Ürün Yorumları
LADY BLACK
Ben burada okuduklarımla aldım ama kimse bana sormadı kokumu ya da öyle peşimden gelmedi kokum ya da ben fark etmedim bilmiyorum. Ama giydiğim kıyafetlerde hala kokusu duruyor. Alıp denemelisiniz. Sonuçta çok pahalı değil.
Ceren Çetinkaya
15.05.2013
ENIGMA
Arkadaşıma hediye olarak aldım. O Calvin Klein arıyordu. Ben de sürpriz yapıp burdan aldım benzerini. Gerçekten aynı koku olduğunu söyledi ve de çok kalıcı.
Ceren Çetinkaya
15.05.2013
BOXER
Benim bu parfümü ikinci alışım. Erkek arkadaşıma alıyorum. İlk aldığımda çok beğendiği için sürekli almaya başladım. Gerçekten çok güzel ve çekici bir erkek kokusu.
Ceren Çetinkaya
15.05.2013
LADY BLACK
ALDIĞIM FARKLI BİR ÜRÜNÜNÜ YANINDA NUMUNE OLARAK GELDİ. GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM. İKİNCİ SİPARİŞİMDE MUTLAKA BU PARFÜMDE OLACAK.
Nurbanu Yüksek
14.05.2013
LABELLA DELUX
ETRAFIMDAKI HERKES KOKUMUN İSMİNİ SORUYOR VE BENDE ÖVÜNE ÖVÜNE SÖYLÜYORUM. ORJİNAL ZANNEDEN HERKESE İNAT PARFÜMEVİ DİYORUM. GERÇEKTEN BAŞARILI OLMUŞ.
Nurbanu Yüksek
14.05.2013
MR.BARBY MAN
Yıllardır vazgeçilemeyen klasik bir koku orjinaliyle bire bir ..
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
13.05.2013
TITO
Yazın kullanılabilecek tatlı çok yoğun olmayan bir koku kalıcılığı da gayet iyi..
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
13.05.2013
BILLION
Her mevsim kullanılacbilecek bir koku orjınaliyle de aynı..
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
13.05.2013
212 VAMPIRE
Nişanlıma aldım bu kokuyu çok begendi farklı ve hoş bir koku..
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
13.05.2013
CLERK FLEUR
pudra kokusu fakat biraz yoğun geldi bana daha çok kışın kullanılabilir..
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
13.05.2013
Toplam 8993 yorum görüntüleniyor.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.