INVENT
Similar
farkedilir
gayet başarılı...farkedilirliği yüksek...genç arkadaşlara tavsiye ederim
Derecelendirme
4/5
İsimsiz
18.09.2015 | 14:42
CELCIUS
Similar
gerçekten iyi
tek seferde 5 tane sipariş verdim. koku hem güzel hemde kalıcı fahrenheit kullanan sipariş versin kesinlikle memnun kalır.
Derecelendirme
4/5
İsimsiz
18.09.2015 | 14:19
EDVINA MOD
Similar
10 yıl önce erkek arkadaşımla çıkmaya başladığımda kullandığım kokuyu görünce hemen denemek istedim ve sonuç harika!! İkimiz de eski günleri hatırladık ve bu parfümü ne kadar özlediğimi farkettim. Bitmeden alacağım artık sürekli.
Derecelendirme
3/5
İsimsiz
18.09.2015 | 10:58
FLORIST GARDEN
Similar
Çıkmasını heyecanla beklediğim bi kokuydu ve beklediğime değdi. Orijinaline çok yakın ve çok farklı çok yumuşak bi koku. Almaya devam edeceğim.
Derecelendirme
3/5
İsimsiz
18.09.2015 | 10:55
PORTRE LADY
Similar
Siteye sırf bu parfüm için alışveriş yapmaya girdim 5 parfüm alıp çıktım :) ennn güzeli buydu. Öncelikle çok kalıcı. Elime sıkıp duşa girdim ve çıktığımda hala kokuyodu. Farklı bir koku olması da cabası ;) teşekkürler parfümevi
Derecelendirme
3/5
İsimsiz
18.09.2015 | 10:53
SIENNA NU
Similar
Siteden almayı en çok istediğim kokukardan biriydi fakat tam beklediğim gibi çıkmadı. Kokunun zaten hafif olması ve dolayısıyla kalıcılığının buna bağlı olarak daha az olması beni biraz üzdü ama yine de severek kullanıyorum. Parfümle ilgili ciddi bir sıkıntı yok ama şişesi sorunlu çıktı. Çok akıttı ve bu yüzden kaplaması bozuldu. Umarım bir sonraki alışverişimde bu sıkıntı ortadan kalkmış olur.
Derecelendirme
3/5
İsimsiz
18.09.2015 | 10:50
CRIPTON
Similar
Kokunun orijinalliğinden ziyade kalıcılığı önemli benim için. Bu koku da gayet güzel. Parfümümün adını soran insanlar olması benim için yeterli bir kriter ve bu koku onu yaptı.
Derecelendirme
3/5
İsimsiz
18.09.2015 | 10:43
LADY BLACK
Similar
kalıcı
kalıcılığı çok iyi ama benim başımı ağrıttı koku biraz ağır geldi.
Derecelendirme
2/5
İsimsiz
17.09.2015 | 15:53
CHICA FIZZY
Similar
çiçek kokusu baskın
Meyveli bir koku beklemiştim ama çiçek kokusu daha baskın bana uygun değil açık tenlilerde daha iyi durabilir.
Derecelendirme
2/5
İsimsiz
17.09.2015 | 15:50
DOCTRINE
Similar
sarışın kokusu
meyve ağırlıklı diye aldım çiçek kokusu çok baskın sarışınlara gidebilir.Kalıcılığı yüksek.yıka yıka çıkmadı.
Derecelendirme
2/5
İsimsiz
17.09.2015 | 15:49
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.